fizuemelés2Év vége felé sokakban felvetődik a gondolat, hogy fizetésemelést akar kérni a főnökétől. Mi van akkor, ha az infláció mértékével automatikusan emelt fizetéseden túli emelést is szeretnél? Akkor bizony kérned kell. Megmutatom hogyan:

cash1. KÉRD, ne várd, hogy a főnököd gondolatolvasó legyen!

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy várják a fizetésemelést, de nem tesznek érte semmit. Ne gondold, hogy a főnöködnek egész nap az jár a fejében, kinek milyen gondja baja lehet az irodában. Elég neki a sajátja. Ismered a mondást: Néma gyereknek anyja sem érti a szavát!

cash 2. LÉGY REÁLIS!

Akkor kérj, ha valóban meg tudod indokolni, miért szükséges ezt a lépést megtenni. Olyan mértékben kérj, ami elfogadható, ami korrekt. Ez nem piac, ne abból indulj ki, hogy mondasz egy magas árat és majd alkudoztok. Tájékozódj, légy korrekt és akkor könnyebb lesz a meggyőzés is!

cash 3. LÉGY FELKÉSZÜLT!

Legyen minden kérdésre kész válaszod, legyen minden kifogásra kész ellenvetésed. Legyen B terved, legyenek menekülő utak, legyen forgatókönyved. Egyszóval légy TUDATOS.

Még többet akarsz tudni? Olvas el a FIZETÉSEMELÉS IGÉNYLÉSE- SIKERESEN című INGYENESEN LETÖLTHETŐ tanulmányt most rögtön:

fizuemeléskönyv